Kepo Comfort

Odlikuje ih komfor pri eksploataciji, pouzdan rad, mala potrošnja, visok nivo završne obrade i inovativna tehnička rešenja kojima se svake godine usavršavaju, prateći najnovije trendove u svetu kotlova na pelet.

ABC Combo

Obradujte sebe blaženom toplinom i savršenim komforom sa novim ABC COMBO kotao na pelet. Vredan dodatak modernog života, koji pruža sigurnost jer u svakom momentu možete koristiti opciju prelaska na čvrsto gorivo.

ABC Elegant

Rešenje u slučajevima nedostatka prostora, kompaktan dizajn. Visoka energetska efikasnost sa iskorišćenjem goriva od preko 93% Kotao je opremnjen ekspanzionom posudom,pumpom, ozračnim lončetom i sigurnosnim ventilom.

Alfa Como 15

Peć na pelet za etažno grejanje vrhunskog kvaliteta i dizajna garantuje izuzetno visoku efikasnost uz stvaranje tople atmosfere u Vašem domu. U zavisnosti od zadate temperature u prostoriji, peć automatski reguliše doziranje peleta u ložište.

Alfa Como 21

Alfa Plam peći su najpopularnije na našem tržištu. Rekli bismo opravdano. Model Commo ima kapacitet 21 kW.

Usled čestih poskupljenja proizvođača, ne možemo da garantujemo tačnost cena proizvoda. Molimo Vas, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.

Adresa

Vojvode Mišića 29

Paraćin

35250

+381/ 60 309 35 44

+381/ 35 571 596

Radno vreme

Radnim danima

08-18

Vikendom

08-14