INVERTER MULTI SPLIT KLIMA BOSCH CLIMATE 5000 MS

Na jednju spoljašnju jedinicu može povezati i do 5 unutrašnjih uređaja

Bosch inverter multi split klima je sistem kod kojeg se na jednju spoljašnju jedinicu može povezati i do 5 unutrašnjih uređaja čime se omogućava istovremeno hlađenje ili grejanje više prostorija. Bilo da je u pitanju višespratna kuća, kancelarijski prostor ili apartmanski kompleks, Bosch inverter multi split klima je pouzdano i, pre svega, energetski efikasno rešenje.
 
Inverter multi split klime nam pomažu da kontrolišemo funkciju grejanja i hlađenja u različitim prostorijama kuće, stana i drugih objekata. Idealni su i za one prostore gde žive ljudi različitih navika i godina, koji imaju različite preferencije kada je temperatura prostorije u pitanju.
 
Osim toga, inverter multi klime stvaraju uštedu električne energije i mnogo su isplativiji od posedovanja dva ili tri različita klima uređaja. Ukoliko imate veliku kuću, na primer, u kojoj živi višečlana porodica, multi split sistem je sjajno rešenje. Putem njih možete napraviti ugođaj za sve. To ćete postići tako što možete podesiti višu temperature u jednom delu kuće, dok u drugoj temperatura može biti nekoliko stepeni niža.
Usled čestih poskupljenja proizvođača, ne možemo da garantujemo tačnost cena proizvoda. Molimo Vas, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.

Adresa

Vojvode Mišića 29

Paraćin

35250

+381/ 60 309 35 44

+381/ 35 571 596

Radno vreme

Radnim danima

08-18

Vikendom

08-14